Om Se90
Såhär fungerar Se90

Läsa/skriva, vid läsning är det lätt att bli trött i nacken och i axlarna, med Se90 kan du slippa sitta böjd med nacken och läsa din text.

Hacka/skala, Se90 kan användas vid stillastående statiska sysslor så som att hackning och skalning till matlagning. Med Se90 kan du se ner på dina händer utan att böja nacken.

Smartphone/surfplatta, intågandet av smartphones och surfplattor har inneburit en snabbare tillgång till internet när och var som helst. Det kan dock vara en utmaning att hålla en god hållning. Skärmen är liten och det är därför lätt att falla ner med huvudet till en dålig arbetshållning. Se90 låter dig sitta bekvämt lutad samtidigt som du kan se din skärm tydligt.

Dålig arbetssställning, som är påfrestande för nacke och axlar, men som kan undvikas med hjälp av Se90.

Såhär fungerar Se90

Du fäster Se90 på dina glasögon och kan ställa in den rörliga spegeln så att du ser det du vill. Du kan nu se neråt utan att ha böjt din nacke, och samtidigt kan du hålla koll rakt fram med ditt andra öga. Om du vill kan du även använda två stycken Se90.


Användningsområdena för Se90 är många, nedan visas exempel på när Se90 kan vara till hjälp för att skona din nacke och dina axlar.

Sängliggandes, är du sängliggandes kan du med hjälp av Se90 till exempel läsa, se på TV eller sticka när du ligger på rygg. Står din TV vid fotänden av sängen så kan du bekvämt ligga på rygg när du tittar.